Cjenovnik ljeto 2019.

DO 20% RANI BUKING POPUST VAŽI ZA REZERVACIJE DO 28.02.2018.godine

POPUST NIJE UKLJUČEN U CENU

DETE LETUJE BESPLATNO

Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).U navedene cene nije uključen dinarski deo aranžmana od 2500,00 dinara po hotelskoj smeštajnoj jedinici

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2018:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* – 0.5€, hoteli 2* – 1€, hoteli 3* – 2€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Lokacija: Ovaj luksuzan hotel je smešten na 50-300 metara od plaže ( kompleks se sastoji iz više zgrada ) i oko 13 kilometara od grada Pirgos. Objekti su smešteni od 50m do 500m od plaže.

Hotelski sadržaj: Sastoji se od centralne zgrade, bungalova i apartmana. Elegantan enterijer, dobra usluga, 2 mini kluba za decu, restorani, barovi, bazeni, vodeni tobogan, teniski tereni, večernji program kao i jedan od najboljih u Evropi Spa i Thalasso centara čine ga pogodnim za luksuzan porodičan odmor.

Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i imaju satelitsku TV, frižider, direktnu telefonsku liniju, besplatan bežični internet, sef,kupatilo (fen za kosu) i balkon ili terasu sa pogledom na more ili baštu.

Usluga: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom dok se, uz doplatu, gosti mogu odlučiti i za polupansion Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni a peškiri za plažu se mogu dobiti uz deposit.