20% RANI BUKING POPUST ZA REZERVACIJE  do 28/02/2018

15% RANI BUKING POPUST ZA REZERVACIJE  do 30/04/2018

+10% DOPUNSKOG POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI ( 25% RANI BUKING POPUST+10% POPUST ZA UPLATE U CELOSTI )

POPUSTI NISU UKLJUČENI U CENU

DETE LETUJE BESPLATNO

Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).U navedene cene nije uključen dinarski deo aranžmana od 2500,00 dinara po hotelskoj smeštajnoj jedinici

Lokacija: nalazi se na uzvišenju iznad Pefkohorija, na 1km od plaže,  radjen je po savremenim arhitektonskim rešenjima, sa terasom odakle se pruža veličanstvena panorama na drugi prst Halkidikija – Sitoniju.

Hotelski sadržaj: bazen restoran, dva bara, teretana, djakuzi, prodavnica novina cigareta i suvenira, internet, igralište za decu i teniski teren. Gostima nudi besplatan prevoz do centra mesta i plaže ( na svakih sat vremena ).

Smeštaj:

Standardne sobe su veličine oko 25 m2, rasporedjene su u dve zgrade i imaju pogled na more (direktno ili bočno).Sastoje se od jedne prostorije sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta.

Superior sobe – sa pogledom na more, flat-screen 32″, bade mantili i papuče, pribor za kupatilo.

Junior Suites sa privatnim bazenom su izgrađeni 2014. god. Nalaze se u prizemlju,poseduju tuš, bade mantili i papuče, bračni krevet i sofa, privatni bazen.

Usluga: na bazi polupansiona – švedski sto. Ležaljke i suncobrani oko bazena su uračunati u cenu a peškiri za plažu idu uz plaćanje depozita.