DO 20% RANI BUKING POPUST ZA REZERVACIJE do 28.02.2018

BESPLATAN POLUPANSION U TERMINIMA OD 27.04.-19.05. i 24.09.-31.10.

POPUST NIJE UKLJUČEN U CENU

DVOJE DECE LETUJU BESPLATNO

Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).U navedene cene nije uključen dinarski deo aranžmana od 2500,00 dinara po hotelskoj smeštajnoj jedinici

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2018:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* – 0.5€, hoteli 2* – 1€, hoteli 3* – 2€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Lokacija: nalazi se na 5 kilomera od Paljurija na 50- 300m ( kompleks se sastojii iz više zgrada ) od peščano-šljunkovite plaže.

Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), nekoliko restorana i barova, 3 otvorena bazena, dečje igralište, mini klub za decu, mini market, SPA centar (sauna, jacuzzi, parno kupatilo, veliki izbor masaža i tretmana – sve uz doplatu na licu mesta), teretana (bez doplate), tereni za tenis (uz doplatu na licu mesta), košarku i mali fudbal, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit. Sve sobe imaju TWC sa fenom, mini bar, SAT TV, sef, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu.

Smeštaj:

Standardne sobe su veličine 34-36 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa). Standardne sobe se nalaze u prizemlju, a “Miraggio” sobe na prvom spratu i imaju pogled na baštu. Junior suite imaju pogled na more, veličine su cca 37-39 kvm, namenjene su za 2-3 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa).

Odredjeni broj junior suita ima privatni bazen.

Family suite se nalaze u prizemlju, veličine su cca 43-45 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa).

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion  – “švedski sto” (samoposluživanje) ili pun pansiona ( doručak, ručak i večera ).