15% RANI BUKING POPUST ZA REZERVACIJE do 28/02/2018

10% RANI BUKING POPUST ZA REZERVACIJE do 31/03/2018

POPUSTI NISU UKLJUČENI U CENU

DETE LETUJE BESPLATNO

 

Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).U navedene cene nije uključen dinarski deo aranžmana od 2500,00 dinara po hotelskoj smeštajnoj jedinici

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2018:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* – 0.5€, hoteli 2* – 1€, hoteli 3* – 2€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Lokacija: Nalazi se na severnom delu zapadne obale poluostrva Kasandra, 2 km od mesta Nea Potidea i 4 km od gradića Nea Mudania, na 80-200m od plaže ( kompleks se sastoji od više zgrada ).

Smeštaj:  Sobe su smeštene u nekoliko zgrada, imaju terasu, TWC sa fenom, mali frižider, A/C, wi-fi Internet (bez doplate), krevetac (na upit, bez doplate), telefon, TV i sef.

Standard sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i sofa na rasklapanje).

Economy soba je u prizemlju i ima terasu do 50cm ispod nivoa bašte.

Hotelski sadržaji:  Hotel ima 183 sobe i sastoji se od glavne zgrade i nekoliko nižih zgrada, paviljonskog tipa, raspoređenih po kompleksu u kojima su smeštajne jedinice. Porodičan hotel, okružen je zelenilom i jedan je od retkih koji pruža malo prirodnog hlada na plaži. U sastavu hotela se nalazi lobi, recepcija, bazen, bazen za decu, bar na bazenu, diskoteka,  taverna na bazenu, mala teretana, sauna,teniski teren i parking. Iz hotela je, određenim danima, organizovan i besplatan prevoz autobusom za goste hotela do Nea Mudanie i Nea Potidee.

Plaža: sasvim sitan šljunak.

Usluga: u hotelu je na bazi polupansiona ( doručak i večera- švedski sto ) uz mogućnost doplate za sve uključeno. Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni za goste hotela.