DVOJE DECE LETUJE BESPLATNO

Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).U navedene cene nije uključen dinarski deo aranžmana od 2500,00 dinara po hotelskoj smeštajnoj jedinici

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2018:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* – 0.5€, hoteli 2* – 1€, hoteli 3* – 2€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Lokacija: Smešten je u mestu Possidi, na 30 m od plaže.

Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i imaju SAT TV, mali frižider,krevetac (na upit, bez doplate), kupatilo sa tušem i fenom za kosu i balkon/terasu.

Standardne sobe sa pogledom na baštu ili na more su veličine cca 23 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).

Superior sobe su veličine cca 23 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).

Porodične sobe (family room) su veličine cca 30 kvm, namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (sofe).

Porodične sobe sa pogledom na baštu se nalaze u prizemlju, a sa pogledom na more na prvom ili drugom spratu.

Hotelski sadržaji:  U svojoj ponudi pored recepcije, ima bazen, restoran, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), bar na šetalištu iznad peščano – šljunkovite plaže, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), TV salu. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju – za rezervacije na bazi polupansiona.

Plaža: peščana sa šljunkovitim delovima.

Usluga: u hotelu je polupansion ili sve uključeno