+387 65 236 348 pon. - pet. 8.00 - 16.00

Jahorina | ŠKOLA SKIJANJA

JAHORINA

UZ ODLIČNOG INSTRUKTORA – SJAJAN SKIJAŠ

ISTRA TOURS I ŠKOLA SPORTA ŠTRUMF OLIMPIJAC

15.01-18.01.2020.GODINE

SKIJANJE JE NE SAMO ZDRAV SPORT, NEGO JE I ZABAVAN I UZBUDLJIV

PRIJAVA UČESNIKA OD 7.GODINA DO 14.GODINA

 

Svi mi koji umijemo da skijamo, u jednom trenutku svog života nismo mogli to da kažemo. Dan u kojem smo naučili da skijamo, krenuvši niz stazu obazrivo i sa tremom, uvek se pamti. Ali osećaj kad smo se prvi put spustili niz stazu, radost zbog uspjeha, pamtićemo mnogo više. Taj trenutak zauvek će nas opredjeliti prema ovom sportu. Otkrivajući skijanje, krenućemo u nove avanture. Istraživaćemo druga skijališta i nove staze. Otkrivati nove predjele. Steći ćemo nova prijateljstva i upoznati ljude koji dijele istu ljubav ka skijanju kao i mi.


0


Ostavite recenziju

Vozom/podzemnom

Autobusom

Automobilom/taksijem

Uslovi plaćanja

CIJENA ARANŽMANA SA PDV-om IZNOSI 240,00 KM

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz visoko turističkim autobusom;
- Smještaj u hotelu Jugoslavija 3* u Istočnom Sarajevu sa uslugom 3 puna pansiona;
- Organizacija aranžmana;
- Ski instruktori;
- Pratilac škole sporta Štrumf olimpijac;
- Bejbi lift;
- Iznajmljivanje ski opreme;
- Za učesnike koji su savladali tehniku skijanja u procjeni instruktora skijanja, odlazak poslednji dan na vrh staze I cjelodnevni boravak na velikim stazama;

Uslovi putovanja

Program putovanja (4 dana)

Jahorina | ŠKOLA SKIJANJA

 • 1

  Polazak iz Doboja u jutarnjim časovima. Doalazk na Jahorinu. Upoznavanje učenika sa planinom. Kratak čas sa licenciranim instruktorom. Prvi dan obuke,skijanja. Odlazak do hotela. Smjestaj u hotelu Jugoslavija u Istočnom Sarajevu. Večera. Noćenje.

 • 2

  Doručak. Odlazak na stazu. U prisustvu licenciranih instruktora obuka: upoznavanje sa skijaškom opremom (skije,pancerice,štapovi,kaciga); polaznici savladavaju sledece vježbe: vježbe za oblačenje skijaških cipela, vježbe za oblačenje skijaške kacige, i vježbe za nošenje skija; opšte pripreme vježbe; igre na snijegu; vježbe na ravnom; penjanje, padanje i ustajanje;plug i plužna okretanja; Ručak. Nastavak aktivnosti. Povratak u hotel u dogovoru sa grupom u zavisnosti od vremenskih uslova. Večera. Noćenje.

 • 3

  Doručak. Odlazak na stazu. U prisustvu licenciranih instruktora obuka: upoznavanje sa skijaškom opremom (skije,pancerice,štapovi,kaciga); polaznici savladavaju sledece vježbe: vježbe za oblačenje skijaških cipela, vježbe za oblačenje skijaške kacige, I vježbe za nošenje skija; opšte pripreme vježbe; igre na snijegu; vježbe na ravnom; penjanje, padanje i ustajanje; plug i plužna okretanja; Ručak. Nastavak aktivnosti. Povratak u hotel u dogovoru sa grupom u zavisnosti od vremenskih uslova. Večera. Noćenje.

 • 4

  Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Odlazak na stazu. U prisustvu licenciranih instruktora obuka: upoznavanje sa skijaškom opremom (skije, pancerice, štapovi, kaciga); polaznici savladavaju sledece vježbe: vježbe za oblačenje skijaških cipela, vježbe za oblačenje skijaške kacige, I vježbe za nošenje skija; opšte pripreme vježbe; igre na snijegu; vježbe na ravnom; penjanje, padanje i ustajanje; plug I plužna okretanja; Ručak. Polazak ka Doboju oko 16h.

Povezane ture